Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Bart Bosch boeken

Bart Bosch boeken

Bart Bosch boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Bosch of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart Bosch is geboren op 5 april 1963. Hij groeide op in het prachtige Amsterdam Oud-Zuid, de Rivierenbuurt. De eerste stappen richting showbizz deed Bart bij de jeugdomroop voor de AVRO, ‘Minion’. Daar deed hij veel ervaring op zowel voor als achter de schermen. Via deze omroep kon Bart als producer aan de slag bij Joop van den Ende. Daar werkte hij een aantal jaren mee aan grote showprogramma’s zoals bijvoorbeeld, ‘Wedden Dat’.

In 1990 gaf Bart zich op voor het I-dols achtige programma ‘Showmasters’ bij RTL 4. Het was Joop van den Ende zelf die Bart adviseerde daar aan mee te doen. Bart werd uiteindelijk na een aantal voorrondes winnaar in de grote finale. Vanaf deze overwinning tot aan 2005 is Bart presentator gewees van verschillende bekende televisieprogramma’s bij de TROS, Teleac NOT, SBS6 en Net 5.

Nog steeds is Bart een graag geziene gast in programma’s en komt u hem regelmatig tegn in kranten en bladen. Bart werd in juni 2008 uitgeroepen tot papa van het jaar.

Naast presentator is hij ook zanger. Zijn eerste single ‘Laat Me’, het bekende nummer van Ramses Shaffy bracht hij uit in de stijl van de Gipsy Kings. Het werd een mooie Top 100 notering en wordt nog regelmatig gedraaid.

Vorig jaar kwam de single, “Liefde in de Nacht”, uit en begin dit jaar (2008) heeft Bart samen met Eurovisie Songfestival zangeres Justine Pelmelay een swingend duet opgenomen met de titel “Jij hoort bij mij”. Naast de door hem zelf geschreven nummers zingt Bart tijdens optredens veel bekende liedjes. Van een Amsterdamse Medley tot aan nummers van Guus Meeuwis, Gerard Joling en andere bekende collega’s. Een optreden van Bart staat voor 45 minuten topentertainment waar de vonken vanaf vliegen. Een aantal jaren geleden trad Bart op voor Koningin Beatrix. Zij complimenteerde hem over zijn warme stemgeluid en zijn ongelofelijk improvisatietalent.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button