Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Barry Paf boeken

Barry Paf boeken

Barry Paf boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Barry Paf of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Barry Paf werd geboren in het Twentse dorpje Haaksbergen. Toen hij z’n rammelaar gebruikte als microfoon, vonden zijn ouders het er vooral grappig uitzien. Ze hadden toen niet kunnen vermoeden dat kletsen in de microfoon zijn vak zou worden!

Barry’s jeugd bestond vooral uit het terroriseren van de buurt en z’n ouders met luide muziek vanuit zijn zolderkamer. Veel gehoorde kreet in huize Paf was dan ook: “stop eens met die herrie en kom eten, anders draai ik de stoppen eruit”, terwijl zijn vader onderaan de trap stond. De reden van alle herrie was de geheime zender van Barry Paf. Deze geheime zender zorgde overigens voor behoorlijke storingen in buurt, dus het was meer een “publiek geheime zender”.

Van die publieke zender was het een kleine stap naar de publieke lokale radio van Haaksbergen. Op 12-jarige leeftijd bracht Barry Paf daar de koffie rond en een jaartje later bracht hij ook het popnieuws op de radio. Niet lang daarna nam Barry zelf plaats achter de mengtafel en presenteerde hij diverse radio programma’s, waaronder het jongerenprogramma en de lokale Top 20.

Na een paar jaar lokale radio te hebben gemaakt in Haaksbergen (Stiloh-Radio, Hot FM), wilde Barry Paf naar het grote Hilversum. Maar hoe val je op tussen al die bergen met demobandjes?

Barry Paf maakte zijn eigen versie van de Top 40 (inclusief gejatte jingles) en stuurde die naar de toenmalige 538-directeur Erik de Zwart. Die zag de humor er wel van in en vond het een leuke gelegenheid om Barry in de kweekvijver van 538 te gooien. Met zijn 17 jaar was Barry de jongste DJ op 538!

De jaren daarna presenteerde Barry Paf allerlei programma’s op 538, zoals Greatest Hits en Barrycade. Uiteindelijk belandde Barry op de plek waar hij nu zit: elke maandag t/m donderdagavond van negen tot middernacht.

In de wandelgangen wordt Barry Paf ook wel ‘de cupido van de Nederlandse radio’ genoemd, omdat hij elke dag ruzies goedmaakt en mensen koppelt in ‘Op de valreep’. Barry zelf daarover: “Het mooiste van je werk als DJ is dat uitzendingen op de radio ook een vervolg krijgen in het échte leven. Zo zijn er al diverse stelletjes getrouwd door Op De Valreep en is er zelfs al een kindje naar mij vernoemd. Dat is toch iets om trots op te zijn!”

Naast radioprogramma’s maken is Barry Paf tegenwoordig op veel meer vlakken in de media bezig. Zo heb je Barry kunnen zien als presentator van Megafestatie TV, draait hij in het weekend in allerlei clubs in Nederland met de 538 Drive-in Show en is zijn stem in diverse radio- en tv-commercials te horen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button