Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Barry Atsma boeken

Barry Atsma boeken

Barry Atsma boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Barry Atsma of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Barry Atsma is acteur en regisseur. Hij studeerde rechten in Utrecht, en vond na het behalen van zijn propaedeuse zijn ware roeping: acteur worden. Dus volgde Barry de toneelschool, en rolde hij zo de theaterwereld in.

Barry Atsma boeken voor een evenement

Barry Atsma is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Barry.

Wie is Barry Atsma

Barry werd geboren in Bromley (UK) en woonde als kind afwisselend in Engeland, Griekenland, Brazilië en Nederland. Zo leerde hij al jong Engels en Portugees. Na zijn afstuderen werkte Barry als acteur bij verschillende theatergezelschappen zoals De Appel, De Paardenkathedraal en Huis aan de Werf. Sinds 2002 is hij als vast acteur verbonden aan een van de belangrijkste theatergroepen van Nederland: Toneelgroep Amsterdam.

Televisie en films

Op het witte doek speelde Barry een aantal kleinere rollen in diverse films. Hij was onder andere te zien in Nachtrit, Ik Omhels je met Duizend Armen en De Passievrucht. Daarnaast speelde hij hoofdrollen in de familiefilms Lepel en Morrison Krijgt een Zusje. In 2007 werd Barry genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste bijrol voor zijn rol in de film “HannaHannah”.

Regisseur

Ondertussen heeft Barry Atsma zich ook ontwikkeld als regisseur. Hij maakte een theatervoorstelling met jongeren bij theatergroep De Paardenkathedraal en regisseerde actrice Izaira Kersten in een confronterende voorstelling over diabetes. Daarnaast schreef, speelde en co-regisseerde Barry Atsma bij Toneelgroep Amsterdam de theatersolo Denne, over een debiele jongen met grootheidswaan, geïnspireerd op zijn eigen mongoloïde broer Rimmert Atsma.

Workshops en jurypanels

Naast zijn werkzaamheden als acteur en regisseur geeft Barry regelmatig spelworkshops en heeft hij plaats mogen nemen in verschillende jurys. Zo was hij in 2004 jurylid voor het Nederlands Film Festival en bepaalde mede wie de Gouden Kalveren won. Daarnaast is Barry sinds 2006 ambassadeur voor het Diabetesfonds.

Barry Atsma boeken
Barry Atsma boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button