Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Barrie Stevens boeken

Barrie Stevens boeken

Barrie Stevens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Barrie Stevens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Barrie Stevens is een begrip in Nederland. Hij werd onder meer bekend door zijn aandeel in de onvergetelijke series Ja Zuster, Nee Zuster en Tita Tovenaar. Daarnaast stond Barrie als danser en acteur tientallen jaren op de planken, in met name musicals. Hij werd in Nederland beroemd als jurylid bij De Soundmixshow, waar hij zich met de spreuk ‘Vooral doorgaan!’ onvergetelijk maakte.

Barrie Stevens boeken voor een evenement

Barrie Stevens is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Barrie Stevens.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Barrie Stevens

Barrie Stevens werkte tijdens zijn lange carrière met diverse artiesten van wereldfaam, waaronder Liza Minelli, Cliff Richard, Nina Simone, Andy Williams, Shirley Bassey, La Toya Jackson, Engelbert Humperdink en Jason Donovan.

Hij regisseerde succesvolle theaterprogramma’s zoals Sonneveld, Big, Black & Beautiful en Musicals in Concert. In 2006 vervulde hij als gast de rol van acteerdocent Mr. Myers in de Engelstalige productie Fame The Musical.

Musical Academy

Barrie Stevens was jarenlang als artistiek directeur verbonden aan de musicalopleiding van Fontys Hogescholen in Tilburg. Ook had hij zijn eigen Musical Academy. Hij regisseerde musical producties zoals Footloose, A Chorus Line, Follies, Grease en Pippin. In 2012 deed hij de choreografie van de musical De Jantjes.

Theatershows en TV-series

Barrie Stevens speelt ook zelf in theatershows. Zo speelde hij in 2015 met Frank Sanders in ‘The Rozettes – Oude liefde, nieuwe show’ en maakte hij in 2019 zijn debuut in Goede Tijden Slechte Tijden in de rol van Rudie Reuvers, een homoseksuele binnenhuisarchitect. Ook was Barrie te zien als kandidaat in ‘Dancing with the Stars’.

Beter laat dan nooit

In 2018 was hij te zien als een van de hoofdrolspelers in de reality-serie Beter laat dan nooit. Het programma werd een groot succes. Door zijn deelname aan het programma kwam Barrie Stevens weer volop in de schijnwerpers. In 2020 keert het programma terug voor een tweede seizoen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button