Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Barbara de Loor boeken

Barbara de Loor boeken

Barbara de Loor boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Barbara de Loor of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Barbara de Loor heeft tijdens haar schaatscarrière continu aan de top gestaan. Vanaf haar overstap van Jong Oranje naar de Kernploeg was ze succesvol. Zo werd ze onder andere derde op de EK Allround en greep ze net naast het podium tijdens de Olympische Spelen in Nagano 1998.

Barbara de Loor boeken voor een evenement

Barbara de Loor is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Barbara inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Barbara de Loor

Barbara de Loor specialiseerde zich gedurende haar schaatscarrière op de middellange afstanden. Dat pakte goed uit, want in de laatste jaren van haar schaatsloopbaan werd Barbara in 2005 Wereldkampioen op de 1000 meter. Onder barre omstandigheden in het Duitse Inzell wist ze de hele wereldtop te verslaan.

TV-programma’s

Na haar actieve carrière werd Barbara de Loor gevraagd mee te doen aan het programma Dancing with the Stars. Met dezelfde passie en doorzettingsvermogen als bij het schaatsen won ze de finale hiervan. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan diverse televisie-programma’s, presenteerde ze een goede doelen-programma en was een van de coaches bij het programma De Afvallers (met Sterren).

Gezonde levensstijl

Barbara de Loor staat bekend om haar haar positieve instelling en gezonde levensstijl. Met haar ervaringen uit het schaatsen, de hoogtepunten maar ook het omgaan met tegenslagen, laat ze haar publiek op het puntje van hun stoel zitten. Barbara geeft naast presentaties ook schaatsclinics, workouts, warming-up’s en is inzetbaar als moderator. Ook is ze inzetbaar voor een reclamecampagne rondom thema’s als gezondheid, bewegen en voeding.

Reclamecampagne met Barbara de Loor

Barbara de Loor werkte onder andere mee aan een campagne voor de promotie van glas als verpakkingsmateriaal voor Pack Online. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Barbara de Loor boeken
Barbara de Loor boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button