Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Barbara Barend boeken

Barbara Barend boeken

Barbara Barend boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Barbara Barend of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Barbara Barend is freelance journaliste en presentatrice van sportprogramma’s. Ze werkte onder andere voor RTL, AT5 en NPO/NOS. Van 2016 tot 2018 was Barbara Barend regelmatig te zien als sportdeskundige bij RTL Boulevard.

Barbara Barend boeken voor een evenement

Barbara Barend is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Barbara Barend

Barbara Barend schreef columns voor onder andere Het Parool en De Groene Amsterdammer. Ze is Nederlands eerste voetbalpresentatrice en net als haar vader Frits Barend gek van het voetbalspelletje (en fan van AJAX).

Voetbalprogramma’s

Barbara presenteerde Zappsport bij de TROS, Voetbal Inside bij RTL7 en was jurylid bij de BNN-serie Komt Dat Schot. Ze steekt haar mening niet onder stoelen of banken en weet iedere Nederlander te verrassen, vooral als het over voetballen gaat. Barbara Barend is ook een van de verslaggevers van Fox Sports Eredivisie.

In 2009 lanceerde Barbara samen met haar vader het sportmagazine Helden. Ook presenteerden ze samen het programma Barend & Barend bij de zender Het Gesprek. In 2010 en 2011 was Barend & Barend te zien bij RTL 7.

Barbara Barend is te boeken als:

Dagvoorzitter
Spreker
Discussieleider

Barbara Barend boeken
Barbara Barend boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button