Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Balance boeken

Balance boeken

Balance boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Balance of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Deze professionele band staat garant voor een muzikaal feest om nooit te vergeten. Hitmedley’s uit de jaren 70, 80 en 90, Zuid Amerikaanse medley’s en hedendaagse top 40 songs worden vol overgave gebracht door het 4 musici, 2 zangeressen en 1 zanger tellende orkest.

Naast een goed uitgebalanceerd repertoire is ook het begeleiden van The Three Degrees en The Supremes een sterk punt van deze uitstekende muzikanten. Balance behoort tot de top van de allround orkesten van Nederland. Niet alleen muzikaal, maar ook door hun opstelling en instelling. Sympathiek, klantvriendelijk, professioneel en met oog voor detail. En dat geldt niet alleen voor de bandleden maar ook voor de 3 technici.

Balance is een professioneel orkest met allure en elk optreden staan ze garant voor kwaliteit. De combinatie van een perfecte licht­ en geluidsinstallatie, vakkundig bediend door de correct geklede technici en de fantastische sfeer die zij weten te creëren zorgt steeds weer voor een ongeëvenaard spektakel.

De band die ooit in de Henny Huisman’s Soundmix show als 5e eindigde (als The Beach Boys) is uitgegroeid tot een band die in binnen- en buitenland een spoor van zeer tevreden cliënten heeft. Zowel in de grotere zalen als Ahoy, Heineken Music Hall, Arena als in de wat kleinere locaties… overal bewijst Balance te beschikken over de juiste ingrediënten om een evenement of feestelijkheid tot een happening te maken waar nog lang over wordt gesproken.

Balance & Wings

De uitbreiding met drie blazers geeft Balance nog meer body. Zeker voor de grotere feesten is de uitbreiding met Wings een aanrader. De swingende blazerspartijen en de indrukwekkende bühneperformance zorgen voor een perfecte uitstraling!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button