Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Badmintonclinic boeken

Badmintonclinic boeken

Badmintonclinic boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Badmintonclinic of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De badmintonclinic, verzorgd door oud-Olympiërs en top-badmintonners Chris en Lotte Bruil, begint altijd met een gezamenlijke warming-up met badminton-specifieke elementen. De clinic zal verder ingevuld worden naar de wensen van de aanvrager.

Badmintonclinic boeken voor een evenement

Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Badmintonclinic met Olympische badmintonspelers

Een clinic waarbij alle basis elementen van het badmintonspel aan bod komen is mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om trainingsvormen aan te bieden die aansluiten bij de doelstellingen van uw vereniging, scholengemeenschap of bedrijf.

Ook is het mogelijk om de badmintonclinic te combineren met een demonstratie van de top-badmintonners Chris en Lotte Bruil zelf. Zij zullen met plezier demonstreren hoe badminton op het hoogste niveau gespeeld wordt. Een demonstratie van de verschillende trainingsvormen die het Olympisch Team dagelijks op Papendal afwerkt op hun weg naar de Olympische Spelen van Beijing 2008, behoort ook tot de mogelijkheden. Een combinatie van clinic en demonstratie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Chris en Lotte Bruil bieden een Top-badmintonclinic op maat aan, waarbij iedere deelnemer, jong en oud, uitgedaagd wordt zijn sportieve grenzen op een aangename manier te verleggen.

Wilt u deze uitdaging aangaan en badminton beleven op het hoogste niveau? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button