Lyon & Partners Group Talent Management
Home » BadBoyz boeken

BadBoyz boeken

BadBoyz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor BadBoyz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De BadBoyz – o.a. bekend van X-Factor – zijn terug en nu te boeken voor uw bedrijfsevenement, bruiloft, club, festival of enig ander evenement!

Boy en J-Me, samen bekend als de BadBoyz, besloten in 2009 hun krachten te bundelen en mee te doen aan het 3e seizoen van de talentenshow X-Factor. Bij X-Factor eindigden zij als 5e en waren zij de beste van de groepen. Tijdens X-Factor vielen zij voornamelijk op door hun positieve instelling en hun energieke performance.

Tegenwoordig treden de BadBoyz nog regelmatig op tijdens feesten en partijen. Ook treden ze daarnaast op met een mooie akoestische set. Ze hebben in de tussentijd diverse eigen nummers opgenomen. Op 16 maart 2011 ontvingen zij uit handen van Gordon, hun coach X-factor, het allereerste exemplaar van hun debuutsingle ‘Let’s go’!

De BadBoyz zijn ongelofelijk gemotiveerd en maken elke show een feest om naar te kijken! Twee gezellige jongens met veel lol op het podium, goede zangstemmen en een fijne interactie met het publiek! Al met al een perfecte aanvulling op uw evenement.

De BadBoyz zijn te boeken als tape-act en als akoestische live-act!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button