Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Background Brothers boeken

Background Brothers boeken

Background Brothers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Background Brothers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een act die zoveel is als de naam doet vermoeden, en tegelijk ook weer niet! Dat is misschien een wat cryptische omschrijving, maar het is niet bijzijde de waarheid: The Background Brothers is een sublieme act voor gelegenheden waarbij muziek op de achtergrond gewenst is.

Gevormd door twee door de wol geverfde muzikanten: Toon Meijer (saxofoon) en Pieter Klaassen (gitaar). De groep is uit te breiden met een zangeres.

Wanneer u de act uitbreidt met een zangeres verandert ‘background’ in ‘voeten van de vloer’. Dit is ideaal voor gelegenheden die langzaam op gang moeten komen. Als de gasten bijvoorbeeld eerst kunnen genieten van een diner, om vervolgens uit hun dak te gaan op een goedgevulde dansvloer.

Toon Meijer is een dynamische en buitengewoon veelzijdige saxofonist. Hij beweegt zich door zijn instelling soepel in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Na het Amsterdams Conservatorium bouwde Meijer zijn reputatie in binnen- en buitenland op bij talloze artiesten en evenzoveel samenstellingen . Zijn spel laat zich het best omschreven als ‘multi-genre en multi-getalenteerd’. De laatste jaren is ‘Saxotone’ Meijer te bewonderen op (inter)nationale podia, festivals en evenementen met onder meer Saxotones Groove Mission, Phil Martin, The Bluesmasters, Mike del Ferro en Rood & Nighthawks at the Diner.

Pieter Klaassen is een allround gitarist, met vele jaren ervaring als muzikale bagage. Hij studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Tijdens en na zijn studie speelde hij in talloze formaties. Ook is zijn spel te bewonderen op verschillende cd-opnames.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button