Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Baccara boeken

Baccara boeken

Baccara boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Baccara of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In 1976 veroverde het Spaanse duo Baccara Europa met een mengeling van pop en disco. Dit internationaal bekende duo met zijn zoete mediterrane geluid laat iedereen zijn romantische herinneringen herbeleven. Yes Sir, I Can Boogie, Sorry I’m A Lady, Darling, Parlez Vous, Francais en The Devil Sent You To Lorado zijn enkele van hun vele grote successen.

Baccara vertegenwoordigde Luxemburg in 1978 op het Eurovisie Songfestival in Parijs met het lied Parlez-vous Français. Ze begonnen als favorieten, maar werden uiteindelijk zevende.

Na vier albums gingen Mayté Mateos en Maria Mendiola in 1982 als duo uit elkaar. Ze gingen solo verder en in de nieuwe formaties Baccara 2000 en New Baccara. In 2004 deed Mayté Mateos met Baccara mee aan de Zweedse voorronde voor het Eurovisie Songfestival met het liedje Soy tu Venus.

Mayté Mateos en Maria Mendiola doen op Mallorca nog steeds enkele shows per week, onder andere bij Casini-Paladium of Riu. Temperament is een van de ingrediënten die hun show kenmerken als iets om niet te vergeten.

Baccara heeft verschillende gouden en platina platen gekregen. Ze hebben zelfs een diamanten plaat ontvangen voor de verkoop van meer dan 500.000 platen in Spanje.

In Duitsland hebben ze de Golden Bambi Award voor showstars van het jaar ontvangen en een jaar later de Otto Award van Bravo.

Baccara boeken
Baccara boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button