Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ayt Erdogan boeken

Ayt Erdogan boeken

Ayt Erdogan boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ayt Erdogan of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als kind van twee koks kreeg Ayt Erdogan de passie voor de kookkunst met de paplepel ingegoten. Het was dan ook geen verrassing dat hij de koksschool ging volgen.

Ayt Erdogan boeken voor een evenement

De kosten voor het inhuren van Ayt Erdogan zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een presentatie of kookworkshop met Ayt.

Wie is Ayt Erdogan

Inmiddels is Ayt Erdogan mede-eigenaar van El Qatarijne in Utrecht, waar hij de ‘sterren van de hemel kookt’. Dit doet hij volgens zijn eigen East meets West-concept, waarin de Ottomaans-Mesopotamische keuken een belangrijk ingrediënt vormt.

East meets West

De bron van zijn culinaire identiteit zijn zijn moeder en haar onvolprezen kookkunsten. Ayt Erdogan groeide uit tot een topkok die gedurende een aantal jaren onder de vleugels van grote namen in de culinaire wereld mocht vertoeven. Zij leerden hem de fijne kneepjes van onder andere de Franse keuken.

Ayt Erdogan boeken
Ayt Erdogan boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button