Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ayden boeken

Ayden boeken

Ayden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ayden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ayden kijkt met een diverse blik naar de wereld en haar uitingen. Geboren op lokale grond, maar internationaal georiënteerd. In 2014 brak Ayden door als artiest na haar deelname aan het programma X-Factor. Hierdoor werkte ze al vroeg samen met Yellow Claw en brachten ze samen het nummer ‘Till it hurts’ uit, die meer dan 200 miljoen streams behaalde.

Ayden boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Ayden zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Ayden

Ayden is een muzikante in hart en nieren. De passie voor muziek is haar vanaf jongs af aan met de paplepel ingegoten.

Internationale samenwerkingen

Na X-Factor stond Ayden in 2017 voor het maken van een grote en ingrijpende stap. Ze verhuisde naar Los Angeles om haar carrière naar een hoger niveau te tillen. En niet zonder succes. Zowel in Nederland als in de USA timmerde ze hard aan de weg met haar solocarrière.

Inmiddels heeft ze samengewerkt met producer en Grammy Award winnaar Tommy Brown, die eerder ook werkte met grote artiesten als Ariana Grande, Chris Brown, Black Eyed Peas, DJ Khaled en Fifth Harmony. Ook produceerde ze op internationaal niveau met Jeremih, Chris Brown, Jason Derulo, Tommy Brown en Boi1da.

Creatieve mix van urban en pop

In 2019 keert Ayden terug naar Amsterdam om Nederland kennis te laten maken met de sounds waar ze de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Een mix van de Amerikaanse urban sound en de pop scene in Nederland is wat we van Ayden kunnen verwachten. Ze bracht nummers uit samen met onder andere CHO, Idaly, Ronnie Flex, Chivv en Hef.

Vanuit haar visie als artiest combineert ze haar inspiratie uit haar vrije jeugd met haar ervaringen uit Amerika. Momenteel in de piek van haar creatieve en emotionele zoektocht creëert Ayden het meest relevante werk tot nu toe. In 2023 bracht ze de singles ‘Niet naar huis’ en ‘Baguettes’ (ft. Chivv) uit, waar haar geheel nieuwe sound te beluisteren is.

Ayden boeken
Ayden boeken

Foto: Wouter van Dijke

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button