Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Avontuurlijke reisblogger boeken

Avontuurlijke reisblogger boeken

Avontuurlijke reisblogger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Avontuurlijke reisblogger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ben je op zoek naar een avontuurlijke reisblogger die zowel Nederlands als vloeiend Engels schrijft?

Nancy is het gezicht achter Wilderness Coffee & Natural High en onder andere specialist in reizen naar IJsland. De afgelopen vijftien jaar heeft ze bijna alle uithoeken en gaten verkend van het land met een van de meest spectaculaire natuurgebieden ter wereld.

Jagen op noorderlicht en vulkanen

Op haar blog Wilderness Coffee & Natural High schrijft Nancy met bezieling, enthousiasme en karakteristieke humor over woeste wandelroutes, vulkanische uitspattingen en de wisptelturige jacht op het noorderlicht.

In 2021 werd een van haar grootste dromen werkelijkheid: het van dichtbij ervaren van een actieve lava-oprispende vulkaan, de Fagradalsfjall in IJsland. Ze onderzocht alle wandelroutes rondom de vullkaan en het lavaveld en schreef er een uitgebreid artikel over, met spectaculaire beelden van haar drone.

Nancy is gefascineerd door geologie en natuurverschijnselen zoals het noorderlicht, zonsverduisteringen en de mysterieuze IJslandse mistwatervallen (dalalæða). Ze gaat graag op ontdekkingstocht in bergachtige streken en is gek op eilanden. Ook is ze lyrisch van vulkanen en de dynamische borrelende en bruisende geothermale activiteit die dat oplevert.

Reislustig en avontuurlijk

Nancy werkte voor diverse gespecialiseerde reisorganisaties en andere bedrijven in het toerisme, afgewisseld met periodes in het buitenland en lange reizen. Ze woonde en werkte in vijf verschillende landen, waaronder Australië en Nieuw Zeeland. Ook was ze de afgelopen jaren lid van de fakkelbrigade tijdens het Þjóðhátíð festival op het eilandje Vestmannaeyar, bij de zuidkust van IJsland.

SEO en webredactie

Als blogger heeft Nancy veel geleerd over SEO (search engine optimization), website beheer en optimalisatie, en het schrijven van content.

Nancy is in te huren voor webredactie, content en SEO projecten. Onder andere voor toeristenbureau’s en het promoten van bestemmingen die zich richten op natuur en outdoor activiteiten voor een actieve en avontuurlijke doelgroep. De beleving en de fascinatie voor de natuur staat daarbij centraal.

Avontuurlijke reisblogger boeken

Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Hieronder kun je een paar voorbeelden lezen van artikels die Nancy heeft geschreven op haar website Wilderness Coffee & Natural High.

Nederlandstalig

IJsland tips voor first time visitors

De magie van de Westman Eilanden

Engelstalig

Fagradalsfjall (IJsland)

La Palma Cumbre Vieja route (Canarische Eilanden)

The magic of Mount Taranaki (Nieuw Zeeland)

The opal fields of Lightning Ridge (Australië)

Northern lights (IJsland)

Avontuurlijke reisblogger boeken
Avontuurlijke reisblogger boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button