Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Aukje van Ginneken boeken

Aukje van Ginneken boeken

Aukje van Ginneken boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Aukje van Ginneken of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Naast haar middelbare schoolopleiding volgde Aukje van Ginneken op jonge leeftijd diverse zang-, dans-en acteerlessen op een theaterschool. Omdat ze verder wilde ontwikkelen in het acteren ging ze in 1997 naar de speciale musicalklas van de muziekschool in Breda.

In februari 1999 stond ze in de finale van het programma ‘Monte Carlo Soaptalent’. Hierdoor kreeg de actrice de rol van Charlie Fischer in de Nederlandse soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, waarmee ze bij het grote publiek bekendheid wierf. Tot 2003 vertolkte ze de rol van Charlie, die daarna werd vertolkt door Lieke van Lexmond.

In december 2003 poseerde zij naakt in het erotisch getinte tijdschrift Playboy en in datzelfde jaar had ze als enige Nederlandse een plek ingenomen in de Nederlandse top 10 van meest gezochte termen op Google die was gebaseerd op meer dan 55 miljard zoekopdrachten. Een tijd later heeft ze nog samen met haar zus Marieke van Ginneken schaars gekleed in FHM Magazine gestaan. En in 2005 nam ze een single op met haar zus, “Be where you wanna be”. De single was goed voor een nummer 23 notering in de Nederlandse verkooplijst.

Aukje van Ginneken is ambassadrice van Villa Pardoes. Verder heeft ze inspreekwerk gedaan voor diverse tekenfilms.

In december 2006 beviel Aukje van haar zoon Fedde Jasper. In maart 2007 verscheen er een boek van haar hand, getiteld “Baby”, waarin ze haar zwangerschap en bevalling beschrijft. In oktober 2008 krijgt ze haar tweede kindje, dochter Josje Anthonia Ine.

Tussendoor deed Aukje van Ginneken mee met het programma ‘Dancing with the Stars’ (samen met Remco Bastiaansen) en in 2009 speelt ze een van de hoofdrollen in de film ‘Birth of a Song’.

In 2010 slaat Aukje van Ginneken een nieuwe weg in. Ze gaat het theater in en speelt mee in ‘Ontboezemingen’, een toneelstuk waarin de thema’s borstkanker en chemo-therapie centraal staan. De première staat gepland voor oktober 2010.

Verder zijn Aukje en Marieke van Ginneken bezig met het schrijven van een kindermusical voor de leeftijdscategorie van 2 tot 6 jaar, die naar verwachting in 2011 in première zal gaan.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button