Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ati Dijckmeester boeken

Ati Dijckmeester boeken

Ati Dijckmeester boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ati Dijckmeester of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voor het bedrijfsleven en overheidsinstellingen is Ati Dijckmeester een graag geziene dagvoorzitter of discussieleider tijdens symposia of andersoortige informatieve evenementen. Ati is een betrokken dagvoorzitter en heeft een warme stem voor voice-over producties. Zij wordt graag betrokken bij de brainstormfase om haar kennis en visie te delen. De carrière van Ati Dijckmeester startte in 1965 met het TV programma ‘Fenklup’.

In de jaren erna

hield ze zich voornamelijk bezig met radio. In 1972 stapte Ati over naar de NCRV waar ze diverse programma’s presenteerde. Bij de VARA maakte ze vanaf 1975 deel uit van het presentatieteam van ‘Hoe Bestaat Het’, het satirische op consumentenproblematiek toegespitste programma dat één van de onbetwiste TV- toppers uit de jaren zeventig was. Daarna presenteerde Ati VARA’s actualiteitenrubriek ‘Achter het Nieuws’ en bij de NCRV o.a. ‘Passage’ en ‘Hollands Welvaren’. Ze is de radio immer trouw gebleven wat o.a. blijkt uit haar medewerking aan ‘Dingen die Gebeuren’. Ati heeft ook een groot aantal documentaires op haar naam staan. ‘Alle kruimels is brood’, was de best bekeken RVU documentaire van het seizoen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button