Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Astrid Joosten boeken

Astrid Joosten boeken

Astrid Joosten boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Astrid Joosten of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Astrid Joosten is een veelzijdige vakvrouw. In opdracht van het bedrijfsleven en de overheid is ze regelmatig betrokken als een serieuze dagvoorzitter, discussieleider of interviewer die de doelstelling van een bijeenkomst weet te halen. Astrid bereidt zich zeer uitgebreid en zorgvuldig voor en heeft een brede interesse.

Astrid Joosten presenteert naast ‘Twee voor Twaalf’ (de kennisquiz waarmee ze al geruime tijd een forse schare kijkers trekt) ook de interviewserie ‘Oog in Oog’. Daarnaast doet ze ook ‘Twee voor Twaalf junior’, een kinderversie van de vertrouwde formule en ‘Dat zoeken we op’.

De grote doorbraak van Astrid Joosten op televisie kwam eind jaren tachtig met ‘Jongbloed en Joosten’. De kijkcijfers waren ongekend en haar naam was gevestigd. Enkele andere voorbeelden uit haar rijke TV carrière zijn: ‘De Verleiding’ over reclame en ‘De Show van je Leven’, waarmee een aantal bekende Nederlanders geportretteerd worden. Spraakmakend waren bijvoorbeeld de afleveringen met Wim Kok en de computermuis. Naast haar TV-werkzaamheden heeft zij in 2002 het boek ‘Verboden Liefdes’ geschreven, een bundel interviews met elf vrouwen die een relatie onderhouden met een getrouwde man.

Astrid Joosten boeken
Astrid Joosten boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button