Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Arwin Kluft boeken

Arwin Kluft boeken

Arwin Kluft boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Arwin Kluft of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met een opa en ouders
die als amateurs actief hun vocale bijdragen leverden, is het niet verwonderlijk dat de liefde voor muziek bij Arwin Kluft al in zijn vroege jeugd is ontstaan.

Na zijn pop-band periode tijdens de middelbare school

en de daarbij behorende drive in discotheek volgde Arwin Kluft een klassieke zangopleiding. Nadat hij bij vele operette verenigingen als gastsolist werd uitgenodigd, kreeg Arwin Kluft eind ’98 de kans om zich binnen de professionele zangwereld te gaan begeven. Vanaf die tijd werkte hij mee aan diverse producties van de Nederlandse Opera.

Ook in de musicalwereld werd de stem van Arwin Kluft opgemerkt

In het seizoen 98/99 toerde Arwin Kluft door Nederland met de musical ‘Oh, Johnny ‘, waarin hij een belangrijk aandeel had in het schitterende lied ‘Droomland’. Datzelfde seizoen speelde Arwin Kluft in de productie ‘Broadway Melodies’, waarin hij samen met Joke de Kruijf, Caselyn Fransico, Paul Vaes en Edwin de Jongh de mooiste musical melodieën liet herleven. In het programma ‘Una Voce Particolare’ van de TROS televisie, eindigde Arwin Kluft op een eerste plaats met het prachtige nummer ‘Kuda, Kuda’ van Tsjaikovski. Tevens was Arwin Kluft vier jaar lang vaste solist bij de “DinnerShow of the Centuries” van producent Frank Wentink. Naast deze theater- en showproducties, heeft Arwin Kluft ook meegewerkt aan een aantal CD’s, waaronder ‘Eternal Woman’ van Petra Berger. In maart 2003 behaalde Arwin Kluft bij het nationale songfestival een derde plaats met het nummer ‘Turiddu’, terwijl de publieksjury hem grif een tweede plaats toekende. Arwin Kluft is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdig vocalist. Zijn brede repertoire beslaat zowel klassiek, musical melodieën en popballades.

Door dit brede repertoire

kan Arwin Kluft op diverse manieren worden ingezet. Zo zijn er al diverse orkesten geweest die van zijn vocale kwaliteiten gebruik hebben gemaakt. Daarnaast vormt Arwin Kluft zijn muzikale bijdrage op evenementen een perfecte afwisseling op het reeds bekendere werk. Of het nu een Gala diner is of een bedrijfsfeest, een huwelijk of een night of de proms concert, het is allemaal mogelijk. Kortom: een veelzijdig vocalist in diverse genres

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button