Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Artistic Raw boeken

Artistic Raw boeken

Artistic Raw boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Artistic Raw of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Artistic Raw is één van de beste Nederlandse dj’s, die de rest van de wereld nog moest ontdekken. Op jonge leeftijd mixte hij cassettes in om zo zijn beats te creëren tijdens de beginjaren van housemuziek. Hij heeft zich altijd al toegewijd aan het ontwikkelen van zijn unieke sound.
Artistic Raw heeft verschillende bootleg packs gecreëerd als gratis download voor zijn groeiende online community en heeft hij regelmatig releases op Beatport gehad. Hij dwong zichzelf altijd om een nieuwe sound te creëren en zichzelf verder te ontwikkelen als producerend artiest. Chuckie eerde hem zelfs als artiest van de maand op BBC Radio.

Terwijl de populariteit van Nederlandse housemuziek wereldwijd steeg, ontwikkelde Artistic Raw zijn eigen mixtape en club concept: ‘The Drughouse’. De populariteit en unieke sound van zijn concept waren een zodanig succes, dat Artistic Raw veel optredens kreeg in Nederland, maar ook in clubs over de hele wereld.

Gedurende deze periode ontving Artistic Raw al support van Hardwell, Tiësto, Makj, Chuckie, Blasterjaxx, David Guetta en vele anderen.

Afrojack heeft onlangs de kwaliteit van Artistic Raw’s eigen sound ontdekt en tekende de track ‘Drop the Bass’ bij zijn Spinnin’ Recordings label, Wall Recordings. ‘Drop the Bass’ ontving de support van grote namen als David Guetta, W&W, Showtek, Deorro, Diplo, Laidback Luke, Ummet Ozcan, Bassjackers en vele anderen. Houd deze jonge dj en producer goed in de gaten de komende tijd, zijn toekomst zal zich in 2015 nog verder gaan ontrafelen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button