Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Aroma Jockey Lola boeken

Aroma Jockey Lola boeken

Aroma Jockey Lola boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Aroma Jockey Lola of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Wat ruikt u op dit moment? Wist u dat bijna alle smaak geur is? Bovendien wordt ook je stemming bepaald door onder andere wat je op dat moment ruikt. Associaties met geuren zijn zeer sterk, daarom is het geurgeheugen zo belangrijk. Wanneer u een bepaalde geur ruikt, brengt dit bijvoorbeeld herinneringen op aan een bepaald persoon.

Het gebruik van geuren om het gemoed te beïnvloeden is al zeer oud. In de aromatherapie worden geuren op zeer diverse manieren toegepast. Naast het genezen van ziektes van het lichaam staat in de aromatherapie ook de werking op de geest centraal. Zo zijn er geuren die een rustgevende werking hebben op de geest of geuren die de energie en het concentratievermogen opdrijven.
Aroma Jockey Lola kan op uw evenement de stemming en sfeer bepalen met haar zeer diverse geuren. Ze maakt gebruik van heerlijk geurende natuurlijke oliën die ze door middel van ventilatoren door de ruimte verspreid. Door de grote diversiteit kan ze binnen no-time een hele andere stemming bij de bezoekers oproepen. Dan is het aan u welke stemming er gecreëerd moet worden!

Aroma Jockey Lola verspreid een mix van geuren die de emoties van de muziek of een product versterkt door de zaal. Vanuit de witte verlichte Aroma Booth worden de geuren verspreid. Aroma Jockey Lola maakt gebruik van grote ventilatoren, droogijs en dans om een spetterende show neer te zetten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button