Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Arnold Vanderlyde boeken

Arnold Vanderlyde boeken

Arnold Vanderlyde boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Arnold Vanderlyde of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het leven van Arnold Vanderlyde heeft vijftien jaar volledig in het teken gestaan van boksen. Hij wist tijdens drie opeenvolgende Olympische Spelen een medaille te behalen. Een unieke prestatie voor een Nederlandse bokser.

In 1984 verraste Arnold Vanderlyde de gehele bokswereld tijdens de Olympische Spelen in Los Angeles. Hij won brons in het land waar de bokssport groot is geworden. Dit herhaalde hij in 1988 (Seoel) en 1992 (Barcelona). Na de Spelen van Barcelona stapte Arnold over van de boxring naar het bedrijfsleven.

Hij verzorgt sindsdien presentaties, lezingen, motivatietrainingen en clinics. Het boksen staat hierbij nog altijd centraal. Een van zijn programma’s heet Fighting For Success. Dit is een body en mind workshop voor deelnemers die toe zijn aan een frisse (vitale) wind. De deelnemers ontdekken de uitdaging van succes, gebaseerd op een heldere visie. Dit gebeurt op een interactieve en inspirerende wijze. Het voornaamste uitgangspunt hierbij is action learning.

Vanuit zijn eigen levensgeschiedenis gaat Arnold in op het belang van sport en coaching. Arnold Vanderlyde wordt getypeerd als hartelijk, open en inspirerend. Niet bepaald het beeld dat je bij een bokser voor ogen hebt. Hij wordt ook niet voor niets een gentleman genoemd.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button