Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Arno Kolenbrander boeken

Arno Kolenbrander boeken

Arno Kolenbrander boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Arno Kolenbrander of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Biografie Arno Kolenbrander

1995 – 1997
De in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander wint de Soundmixshow van Henny Huisman met het nummer Why God Why uit de musical Miss Saigon. Met dit nummer staat hij direct 10 weken in de top 40 en blijft hij stekende op nummer 10. Het jaar na zijn overwinning vult de zanger met optredens in het land. Niet alleen op feesten en partijen, want Arno Kolenbrander treedt ook op tijdens de Fantasy World Dinnershow Bovendien neemt hij in deze periode deel aan de internationale Soundmixshow en aan het International Music Festival in Polen.

1998
Arno Kolenbrander doet met het Nederlandstalige lied mee aan het Nationale Songfestival. Zingen in het Nederlands opent de ogen van Arno Kolenbrander die samen met platenmaatschappij en componist/producer Peter de Wijn besluit om een Nederlandstalig album op te nemen. De single Wat Ik Nodig Heb komt uit en doet nagenoeg niets.

1999
Als eerste single wordt het nummer Kruip Dicht Tegen Me Aan uitgebracht. De tekst is van Jan Tekstra, bekend van onder meer Marco Borsato en De Kast. Eerder verschijnt echter het duet met Alma Nieto De Warmte Van Jou. Later dit jaar komt de gehele Nederlandstalige cd uit. De artiestennaam van Arno Kolenbrander wordt Arno.

2000
Arno Kolenbrander doet met het Engelstalig nummer One Step Behind mee aan het Nationaal Songfesteval. De single Zo Vrij Als Een Vogel verschijnt.

2002
De single Hello is een Lionel Richie-cover. Arno Kolenbrander zingt de ballad begeleid door een discobeat. Onder de naam Kolenbrander brengt Arno Kolenbrander samen met componist en producer Jel Jongen in augstus de single Isn’t It Time uit.

2003
Arno Kolenbrander werkt met producer Hans Aalbers aan een Duitstalig album. De zanger begint met een eigen ‘dinner show’, een avondvullend programma voor tijdens het eten over de geschiedenis van 50 jaar beeldmateriaal.

2004
The Story Of My Life, geschreven door Johnny Logan, krijgt van het Nederlandse publiek een tweede kans in de wild card-voorronde van het Nationaal Songfestival. Three-Stars is een anderhalf uur durende show van Arno Kolenbrander samen met Eddy Walsh en Rachel Kramer (ex-K-otic). Vanaf september is Kolenbrander 90 keer te zien tijdens dinnershows in het Evoluon te Eindhoven.

Bron: Nationaal Pop Instituut

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button