Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Armin van Buuren boeken

Armin van Buuren boeken

Armin van Buuren boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Armin van Buuren of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Armin van Buuren is een van de meest prominente DJ’s en producers van dit decennium. In de afgelopen jaren is hij al 5 keer uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. Armin van Buuren produceert vooral trance, maar is ook thuis in andere soorten elektronische muziek.

Armin van Buuren boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Armin van Buuren zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking van Armin van Buuren.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Armin van Buuren

Op zijn 16e koopt Armin twee draaitafels en laat zich inspireren door Ben Liebrand. Ook Jean-Michel Jarre is een van zijn idolen. Armin van Buuren brengt onder verschillende pseudoniemen singles uit. Het grote succes begint in Engeland waar hij met het nummer ‘Blue Fear’ (onder de naam Armin) de Engelse hitlijst haalt.

In 2000 komen zijn tracks ‘Communication’ (als ‘Armin’) en ‘Eternity’ (met Tiësto als ‘Alibi’) in de Tipparade. Een jaar later is ‘The Sound Of Goodbye’ zijn eerste hit in de Top 40. Armin van Buuren treedt als DJ op op Ibiza, Kreta en in Groot-Brittannië, Israël en Japan. Ook tijdens de Dance Valley en de Fast Forward Parade geeft hij acte de présence.

Eerste solo-album

Het eerste echte solo-album van Armin van Buuren volgt in 2003, met als titel 76. Op het album staan gastbijdragen van onder andere Victoria Horn, Ray Wilson, Justine Suissa, Ferry Corsten, Airwave en Krezip. Met Ray Wilson (ex-Stiltskin en ex-Genesis) haalt Armin de Nederlandse hitlijsten met ‘Yet Another Day’. Het debuutalbum 76 wordt door het Amerikaanse Dance Music Academy genomineerd voor een USA Dancestar Award in de categorie Borders Award For Best New Artist Album. Door Nederlandse collega-muzikanten wordt Armin van Buuren gekozen tot beste DJ van Nederland. In 2005 draait Armin van Buuren op het Coachella Music and Arts Festival, één van de grootste festivals in de Verenigde Staten.

Armin van Buuren – A State of Trance

Armin van Buuren begint zijn eigen radioprogramma ‘A State of Trance’, dat vanaf 2002 wekelijks wereldwijd online en in Nederland op Slam!FM wordt uitgezonden. Daarnaast is de show via ruim 100 radio stations in meer dan 80 verschillende landen te horen. De sinds 2004 jaarlijkse verschijnende ‘A State of Trance’-albums doen het goed bij de fans.

Beste DJ ter wereld

Na een tweede plaats in 2006 wordt Armin van Buuren in 2007 uitgeroepen tot ’s werelds beste DJ in de DJ Top 100 van het toonaangevende Britse blad DJ Magazine. Ook in 2008, 2009, 2010 en 2012 wint hij deze prijs.

Albums en samenwerkingen

Ondertussen verschijnen er aan de lopende band nieuwe albums van zijn hand. Vooral de albums Shivers (2005) en Ten Years (2006) staan wekenlang in de hitlijsten. Het album ‘Imagine’ dat in 2008 uitkomt haalt zelfs een nummer 1 positie. De hitsingles van dat album zijn ‘Going Wrong’ (met DJ Shah en Chris Jones) en ‘In And Out Of Love’. Het nummer is een samenwerking tussen Armin en zangeres Sharon van Adel van de gothic band Within Temptation.

Mirage

In 2010 brengt Armin van Buuren het album ‘Mirage’ uit. Hierop werkt hij samen met diverse artiesten, waaronder Ferry Corsten, Adam Young en Laura V. Zangeres Sophie Ellis Bextor neemt de vocalen voor haar rekening op de singel ‘Not Giving Up on Love’.

This is what it feels like

In 2013 staat Armin weer in de Top-10 met ‘This Is What It Feels Like’, met zang van Trevor Guthrie. Later dat jaar verschijnt een rustigere versie van het nummer, die als de John Ewbank Classical Remix opnieuw in de hitlijst komt.

Embrace

In 2015 kwam Armin’s zesde artiestenalbum uit. Op ‘Embrace’ staan samenwerkingen met onder andere Kensington (‘Heading Up High’), Mr. Probz (‘Another You’), Hardwell (‘Off The Hook’) en Gavin DeGraw (‘Looking For Your Name’).

Hit van het jaar 2019

Eind 2019 volgt het zevende album van Armin van Buuren, met hits zoals ‘Blah Blah Blah’, ‘Therapy’ (met James Newman), ‘Wild Wild Son’ (met Sam Martin) en de zomerhit ‘Sunny Days’ (met Josh Cumbee). Samen met Marco Borsato en Davina Michelle scoort hij de hit ‘Hoe Het Danst’. Het wordt uitgeroepen tot het meest populaire nummer van 2019 en wint de 100% NL Award voor de ‘Hit van het jaar’.

Armin van Buuren (ft. Josh Cumbee) – Sunny Days.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button