Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Arjen Lubach boeken

Arjen Lubach boeken

Arjen Lubach boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Arjen Lubach of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Arjen Lubach is schrijver, radio-, TV- en theatermaker. Vanaf 2014 heeft Arjen zijn eigen humoristisch nieuwsprogramma bij de VPRO: Zondag met Lubach. Hij haalde het nieuws als ‘Farao der Nederlanden’ en met de app StemTinder. Met zijn videoboodschap aan Donald Trump zorgde hij in 2017 voor een wereldwijde hype.

Arjen Lubach boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Arjen Lubach zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Arjen Lubach

Arjen Lubach bespreekt tijdens zijn lezingen op komische wijze het thema ‘verandering’ aan de hand van voorbeelden uit zijn eigen carrière, zijn leven en de ervaringen die hij opdeed in de wereld van de literatuur, televisie en het (sociale) internet. Met een focus op taal en een scherpe logische analyse, laat hij het publiek lachen en nadenken over de processen die de mens doormaakt als we een verandering ondergaan.

Na drie studies aan de universiteit van Groningen scoorde Arjen samen met Janine Abbring als Slimme Schemer ft. Tido een nummer 2 hit in de Top 40 met het nummer ‘Jelle’. Als schrijver debuteerde Arjen in 2006 met de roman ‘Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend’. In 2008 volgde het eveneens geprezen boek ‘Bastaardsuiker’. Zijn derde roman, ‘Magnus’ werd bekroond met de publieksprijs van de Dioraphte Jongerenliteratuurprijs.

Schrijver en programmamaker

Arjen werkte voor de VARA, NPS, VPRO, BNN, AVRO & Talpa als tekstschrijver voor diverse programma’s, waaronder Koppensnellers, De Wereld Draait Door, Vara Laat en De Nieuwste Show. Ook schreef hij het filmscenario voor de film Midzomernacht uit 2011. Hij werkte als programmamaker en presentator bij 3FM, waarvoor hij in 2004 werd genomineerd voor een Marconi Award in de categorie aanstormend talent.

Theater

Arjen trad op met het theatergezelschap Op Sterk Water. Daarnaast speelde Arjen samen met cabaretier Tim Kamps als gezelschap Het Monica da Silva Trio.

In 2010 deed Arjen mee aan het programma Wie is de Mol en won in 2012 de finale van het TV-programma De Slimste Mens. Hij is een terugkerende gast bij De Wereld Draait door, onder andere met de vaste taalrubriek samen met Paulien Cornelisse.

Zondag met Lubach – The Netherlands Second. Deze videoboodschap aan Donald Trump inspireerde vele landen tot het maken van een eigen versie, maar ‘The Netherlands were the first’. 😉

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button