Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Arijan van Bavel boeken

Arijan van Bavel boeken

Arijan van Bavel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Arijan van Bavel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Toneel spelen zat er bij Arijan van Bavel al vroeg in. Als kleine jongen speelde hij al vaak zelfbedachte toneelstukjes. Na een brief aan Jos Brink begon hij als jeugdspeler bij de musicalwerkgroep Star. Deze werkgroep was er speciaal voor jong talent en stond onder leiding van Frank Sander.

In 2003 studeerde Arijan af als dramatherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in Nijmegen. Hierna ging hij studeren aan de Kleinkunst Factory in Tilburg. Vanaf zijn 18de werkte hij op de Efteling in bij de afdeling entertainment. Vanaf 2000 tot 2005 speelde hij de rol van Appie Janssen bij De Enige Echte Efteling Fanfare (afkorting: DEEEF). Deze act heeft in 2004 de Gouden Giraffe gewonnen.

In dat zelfde jaar richtte Arijan zijn eigen bedrijf op. Deze onderneming groeide in vogelvlucht en binnen de kortste keren leverden ze per seizoen producties aan circa 5 tot 8 parken in Nederland.

In 2004 heeft Arijan Adje ontwikkeld. Met dit typetje maakte hij een theatervoorstelling. Omdat deze voorstelling niet van de grond kwam heeft hij een mail gestuurd naar het televisie programma “MooiWeerDeLeeuw!”. Hij werd uitgenodigd, nadat Arijan de eerste keer met Paul een liedje mocht zingen mocht hij de week erna terugkomen. En die week daarna weer…. De rest van die ontwikkeling heeft u vast en zeker op televisie gezien. Momenteel speelt Arijan jaarlijks in zijn eigen theaterprogramma en is hij druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw format.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button