Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Antoon boeken

Antoon boeken

Antoon boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Antoon of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Antoon stond met zijn eerste album, ‘De nacht is van ons’, meteen in de Top-5 van de Album Top 100 en sindsdien gaat het hard. Antoon verkocht in 2022 twee keer de Ziggo Dome uit. Hij was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving dit jaar de Q-Music Top-40 award voor Beste Artiest en uiteindelijk ook de Edison Pop prijs.

Antoon boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Antoon zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Antoon

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. Hij begon al vroeg met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide Antoon af van het VWO en werd als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie aangenomen.

In het begin richtte Antoon zich voornamelijk op EDM-producties. Al gaandeweg ontwikkelde hij zijn stijl door Hip Hop en eigen teksten te integreren. Dit resulteerde in een eigen Hip Pop sound.

Antoon de film

In 2023 verscheen de muzikale film Antoon – Engel. Deze film neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Antoon en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan hoe het toen allemaal is begonnen.

Antoon boeken
Antoon boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button