Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Antonio boeken

Antonio boeken

Antonio boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Antonio of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Antonio begon zijn zangcarrière op 22-jarige leeftijd. Op diverse talenten jachten was hij steeds zeer succesvol en dit maakte voor hem de weg vrij om in 1996 de stap als professioneel zanger te maken. Antonio werkte 2 jaar in feest café “De Noortje” in de Rieguleersdwarsstraat (Rembrandsplein), het uitgaansgebeuren van Amsterdam, waar veel artiesten hun eigen café’s hadden, Bolle Jan en Mien, Peter Beense.

In 1998 was het dan zover zijn eerste eigen singel kwam uit; “Dit is de laatste nacht”. Antonio zijn eigen sound was geboren. De singel werd goed opgepakt en de singel kwam in verschillende hitlijsten in Nederland maar ook in België. Hierdoor kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden door Trea Dobbs en Hans Mortel.

Er volgde snel de tweede singel; “Alle tranen die ik huilde”. Deze singel kwam binnen in de Nederlandstalige top 20 op nummer 17 en in alle piraten lijsten van het land. Vlak daarna in de zomer van 2001 kwam de singel; “Conchita”, een echte zomer hit. Daarvoor reisde Antonio naar verschillende landen om daar op te treden .

Het ging snel met Antonio en hij tekende in 2002 een nieuw platencontract bij HJDM Music. Hij was bezig met z,n eerste album , en daar vanaf kwam de hit “Viva L’Amor. Deze singel ging als een speer en kwam in de top 100 op nummer 54 binnen, een echte hit! Het album; “Omdat ik van je hou” was het vervolg er van, met heel veel mooie nummers waaronder heerlijke tempo nummers maar ook liedjes met gevoel. Antonio is op weg om een nieuwe Nederlandse ster te worden. TV optredens volgde; Net 5, een programma van Dennie Christian en ook een special bij; Man bijt hond, TV Oost, Omroep Brabant enz.

In maart 2004 is Antonio afgereisd naar Malaga (Spanje) om daar zijn allereerste DVD op te nemen. In mei 2004 is deze DVD getiteld Viva Làmor” uitgekomen met daarop 12 mooie nummers verfilmd van zijn debuut album “Omdat ik van je hou”. In oktober 2004 is de vijfde singel van Antonio uitgekomen. Deze heeft de titel “Maak me gek” gekregen. De swingende Caribisch-Latijnse melodie maakt het nummer tot een echte carnavalshit en feeststamper. In december 2004 is de allereerste kerstsingel van Antonio uigekomen; getiteld “Nu de Kerstklokken luiden”.

In juni 2005 is zijn 2e DVD getiteld “Maak me gek” uitgekomen. Op deze DVD staan 12 prachtige clips opgenomen op prachtige plaatsen in ons land. Eind augustus 2005 is de nieuwe singel “Maria mi Amore” uitgekomen. Deze is afkomstig van het nieuwe album “Dit is Amore” die in februari 2006 is uitgekomen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button