Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Antoin Peeters boeken

Antoin Peeters boeken

Antoin Peeters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Antoin Peeters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Antoin Peeters is sinds 2015 de vaste presentator van het RLT Nieuws. Hij werkte 15 jaar als verslaggever en is sinds 2012 ook Verslaggever van het Koninklijk Huis. Antoin kan als dagvoorzitter, discussieleider en presentator op bijeenkomsten met zeer uiteenlopende onderwerpen worden ingezet. Door zijn ervaring kan hij snel en professioneel schakelen, terwijl zijn warme persoonlijkheid alle aanwezigen op hun gemak stelt.

Antoin Peeters boeken voor een evenement

Antoin Peeters is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Antoin Peeters

Antoin Peeters studeerde Journalistiek in Tilburg en Media & Cultuur in Rotterdam. Hij begon zijn carrière als verslaggever bij Stadsomroep Venlo toen ze daar een journalist zochten die de rechtszaak van De Bende van Venlo wilde verslaan. Daarna werkte hij bij de regionale omroepen Omroep Limburg en RTV West.

RTL Z en Nieuws

In 2001 trad Antoin in dienst bij RTL Z als verslaggever en presentator. Een jaar later begon hij in dezelfde functie bij RTL Nieuws. Begin 2012 volgde hij Sandra Schuurhof op als Verslaggever van het Koninklijk Huis. Ook presenteerde hij de zondag-uitzendingen van RTL Nieuws, in afwisseling met Daphne Lammers. Daarnaast viel hij regelmatig in voor de nieuwslezers van het Half Acht Nieuws en incidenteel voor de nieuwslezers van RTL Z en het Ontbijtnieuws. Sinds 2015 is Antoin Peeters de vaste presentator van het RLT Nieuws en volgde daarmee Rick Nieman op.

Amerikaanse presidentsverkiezingen

In 2006 werd Antoin Peeters genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs, een prijs voor talentvolle jonge radio- en televisiemakers. Eind 2008 deed hij verslag van de Amerikaanse Presidentsverkiezingen in Chicago. In navolging daarop was hij in januari 2009 ook aanwezig bij de inauguratie van Barack Obama in Washington.

Lezingen over staatsbezoeken

Antoin geeft tegenwoordig ook lezingen over zijn ervaringen als Koninklijk Huis  verslaggever. Aan de hand van veel foto’s en filmpjes vertelt hij over zijn avonturen tijdens staatsbezoeken en legt hij regelmatig de link met en naar het bedrijfsleven.

Antoin Peeters boeken
Antoin Peeters boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button