Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Antillectual boeken

Antillectual boeken

Antillectual boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Antillectual of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Antillectual uit Nijmegen speelt een energieke en sociaal bewuste mix van punk en rock. Ze creëren hun eigen unieke mix van gestolen riffs en geleende songtitels en dragen ondertussen de fakkel voor Europese punkrock.

Antillectual boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Antillectual zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Antillectual

Je zou de muziek van Antillectual kunnen omschrijven als melodieus, intelligent en dringend. De band groeide op met skatepunk uit de jaren ’90, emo uit de jaren ’00 en orgcore uit de jaren ’10. Een filosofische, krachtige en pakkende vibe, met invloeden van buiten de punkrockwereld, zoals de DIY-politiek van Crass, de authenticiteit van Hüsker Dü en de gitaaracrobatiek van Van Halen.

Antillectual bracht in 2023 voor het eerst sinds zeven jaar weer een volledig album uit. Inclusief gloednieuwe nummers, eerder uitgebrachte singles en een samenwerking met The Punk Cellist. Het album ‘Together’ verwijst naar de toestand van de wereld, de muziekindustrie en de aanpak van Antillectual.

Fakkeldragers van de Europese punkrock

In 2005 begon Antillectual met touren en het uitbrengen van albums. Sindsdien heeft de band het romantische idee van een tourband geperfectioneerd. Als ware fakkeldragers van de Europese punkrock hebben ze wereldwijd meer dan duizend opzwepende liveshows gespeeld.

Antillectueel bracht albums uit van Noord- tot Zuid-Amerika, van Europa via Turkije en Rusland tot Azië.

Video: Antillectual – Action Reaction!

Antillectual boeken
Antillectual boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button