Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anseltaler Party Express boeken

Anseltaler Party Express boeken

Anseltaler Party Express boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anseltaler Party Express of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met “de Anseltaler Party Express” stelt zich een van de gezelligste muziekgezelschappen uit eigen land voor.

Deze vijf muzikanten, ieder met hun eigen muzikale achtergrond, hebben zich verenigd in een muzikale topformatie. Met hun eigen wijze van musiceren weten ze de aandacht van het publiek te trekken, vast te houden en te bekoren met een gezellig stukje vooral Oostenrijkse muziek. Daarnaast worden er ook andere genres aangesneden zoals rock, smartlappen etc. Op veler verzoek zijn er onlangs weer enkele nummers op CD uitgebracht, vooral met Oostenrijkse inslag, puur om de liefhebbers van deze muziek te plezieren.

Met hun eenmalige, maar inmiddels bekende muziekstijl zijn deze vijf volbloed vrijetijdsmuzikanten zeker onverwisselbaar, en mogen we ze door hun individuele kwaliteiten tellen tot muzikale toppers op het gebied van Tiroler muziek. Als de Anseltaler Party Express met de Steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan rukt dat iedereen van zijn stoel, want bij hun Ritme , Sound en Show kun en wil je gewoon niet meer stil zitten.

Dat deze 5 muzikanten inmiddels meer bekendheid genieten is mede te danken aan het feit dat bekende namen, zoals Marc Pirchner, Dennie Cristian, Thomas Berge en die Klostertaler overtuigd waren van hun kunnen, en zij gevraagd werden voor een muzikale bijdrage aan hun optredens.

De kracht van de Anseltaler Party Express is dat zij een groot publiek kunnen plezieren met een heel breed repertoire, en daardoor dus eenieder kunnen meeslepen. Als u dus een groep zoekt die zowel landelijk, maar ook internationaal vol gas, conditieslopend, en met veel ” gaudi ” zijn kunnen toont, dan bent u bij de “Anseltaler Party Express” aan het goede adres.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button