Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anouska Wink boeken

Anouska Wink boeken

Anouska Wink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anouska Wink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anouska Wink werd op 28 mei 1973 geboren in het Overijsselse dorpje Avereest. Maar een luttele vijftien jaar later bleek al waarvoor zij daadwerkelijk in de wieg was gelegd: een leven in de spotlights, want in dat jaar begon zij haar carrière als model bij agentschap Topline.

Sindsdien

reisde mooie Anouska de hele wereld rond voor een reeks gerenommeerde modellenbureau’s in alle mogelijke wereldsteden, zoals New Group in Barcelona en Madrid, Riccardo Gay Milaan, Elite Models Amsterdam, Michelle Pommier Miami, Chadwicks in Sydney, Ice Models Kaapstad, Max Models Rotterdam, en, om de cirkel weer rond te maken, Touche Models in Amsterdam waarvoor zij tot op heden nog altijd werkzaam is.

Dat de camera haar waarlijk adoreert

ontdekte vervolgens ook de pers, en al snel prijkte haar gezicht in tijdschriften en glossy’s als Maxim, FHM en Breeze. Maar inmiddels is Anouska allang niet louter en alleen een model meer, ook op het acteer- en presentatiegebied timmert ze tegenwoordig flink aan de weg. Amper zesentwintig was ze namelijk toen ze ontdekte dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. En daar acteren al sinds haar jeugd een grote droom van haar was, en ze door haar werk in commercials kon constateren dat dit haar ook erg goed afging, besloot ze haar geluk hierin te beproeven. En met succes.

Als eerste stap

in deze nieuwe richting volgde ze diverse acteer- en presenteerworkshops en cursussen interviewtechniek bij toonaangevende instituties als Gosschalk, De Trap en Joe Weston Studio’s, alwaar ze les kreeg van grootheden als Willeke van Ammelrooy, Joop Brussee, Betty Post, Robin Pera en Ellen Rohrman, en al snel werden haar palmares uitgebreid met het co-presentatieschap van tv-programma’s als ‘Dit is Veronica’ en ‘Nightclub’. Tevens speelde zij rollen in talloze televisieseries en films. Zo was ze o.a te bewonderen in: ‘Onderweg naar Morgen’, ‘Costa’, ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en in de hoofdrol van de, voor een Gouden Kalf genomineerde, korte film ‘The Gallery’ van Jos Stelling.

Ondertussen

lag haar reclamewerk echter ook niet stil. Verre van zelfs. Anouska is wellicht zelfs wel één van Nederlands’ (en omstreken) meest bekende reclamegezichten, want ze was o.a. te zien in commercials voor Bon Giorno (internationaal) ‘Head& Shoulders’ (NL), ‘Spaanse Ham’ en ‘Sanyo Audio’ (Spanje), ‘Sugar Puffs’ (UK), ‘Ursus Vodka’ (NL), en momenteel in zowel de commercial voor ‘Biodermal’ en in die voor ‘Philips’ (beiden NL). Daarnaast figureerde ze ook nog in de videoclips van Eddy Zoë en René Froger, werd ze voor het Veronicaprogramma ‘Tease’ gevolgd tijdens haar werkweek, én speelde ze in twaalf bedrijfsfilms voor het lingeriemerk Hunkemoller.

Sinds april 2005

doet Anouska tevens presentatiewerk voor bedrijfsfeesten, evenementen, modeshows en diversen. Maar eigenlijk is ook dit alles nog niet genoeg voor deze mooie duizendpoot. In 2001-2003 volgde ze een cursus zang bij docent Setske Mostaert, hetgeen in 2002 leidde tot de release van haar single ‘Missing’. Modellenwerk, acteren, presenteren, zingen: het inmiddels weer in het vaderlandse Zwolle woonachtige multitalent Anouska Wink is van vele markten thuis.

Tekst: Natasja van Loon

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button