Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anouk van Nes boeken

Anouk van Nes boeken

Anouk van Nes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anouk van Nes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anouk van Nes is actrice en presentatrice. Ze volgt aan de Rotterdamse dansacademie de opleiding tot docent moderne dans/jazzdans. Haar studie vervolgt ze aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, richting Jazztheater- en Showmusicaldans.

New York en Londen

Tussen de bedrijven door volgt Anouk van Nes ook cursussen aan de Alvin Ailey American Dance Centre in New York en Laine Theatre Arts in Londen. Verder volgt Anouk van Nes diverse zang- en acteerlessen in Nederland.

West Side Story

In 1994 wordt Anouk van Nes danseres in de René Froger Theatershow. Vervolgens speelt Anouk van Nes de rol van Angelique in La Cage Aux Folles onder regie van Shireen Strooker. Haar musicalcarrière vervolgt Anouk van Nes in voorstellingen als West Side Story onder regie van Eddie Habbema, Heerlijk Duurt Het Langst, geregisseerd door Ruut Weissman, 42nd Street onder regie van Mark Bramble en meest recent in A Chorus Line (waarin ook GTST-acteur Wilbert Gieske te zien was), geregisseerd door Martin Michel.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button