Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anny Schilder boeken

Anny Schilder boeken

Anny Schilder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anny Schilder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anny Schilder werd geboren in Volendam en wist van kinds af aan al dat zij zangeres wilde worden. In haar tienerjaren vormde zij dan ook met vriendinnen verschillende duo’s en bandjes. In 1976 kwam haar doorbraak toen zij als zangeres werd gevraagd door de Volendamse band BZN.

Anny Schilder boeken voor een evenement

Anny Schilder is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Anny Schilder

De eerste single Mon Amour was meteen een grote hit en de sneltrein naar succes was vertrokken. BZN scoorde in die jaren grote hits met nummers als Mon Amour, Don’t say goodbye, Pearly dumm, Rockin’ the Trolls en vele anderen. Jarenlang vierde Anny met BZN het ene succes na het andere.

Solo optredens

In 1984 werd het Annie, door de combinatie van haar drukke leven als artiest en turbulente privéleven, allemaal teveel en besloot uit de band te stappen. Een jaar later besloot Anny weer terug te keren in de schijnwerpers, deze keer als solo-artieste. Verschillende hitnoteringen van o.a. Adieu Cherie, Love is en You are my Hero, werden op haar naam gezet.

Anny mag zichzelf ook de eerste zangeres noemen die op CD te beluisteren was. Dit was op de CD The best of BZN, die in 1982 werd uitgebracht.

Volendamse muziek

Naast haar vele solo optredens, trad ze ook samen met de band Next One op voor volle zalen. Door deze succesvolle optredens ontstond het concept van de Volendammer avonden. Dit is een avondvullend programma met optredens van verschillende artiesten uit Volendam. Naast Anny Schilder onder andere George Baker, Piet Veerman, Jan Keizer, Nick & Simon en Jan Smit.

In 2007 kwam het boek Anny en ik met de gelijknamige CD uit. In het boek beschrijft Anny de voortdurende spanning die het leven als artiest met zich meebrengt, en haar eveneens turbulente privéleven.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button