Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anny boeken

Anny boeken

Anny boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anny of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Annemarie Brohm is geboren in de Achterhoek. Opgroeien doet ze in de pastorie in Amersfoort waar haar vader pastor is. Annemarie is de jongste van vier kinderen en heeft twee oudere zussen en één oudere broer. Even lijkt het erop dat Annemarie het goede voorbeeld van haar zussen en broer gaat volgen, kinderarts en psychologen, door succesvol als jongerenwerker af te studeren. Maar gelukkig is de drang om in de muziek aan de slag te gaan sterker en meld Annemarie zich aan bij de Rockacademie in Tilburg. Tot de tijd bestond haar muzikale carrière uit het meezingen in het kerkkoor en later haar eigen schoolbandje. Hierin zou snel verandering komen nadat Annemarie, in het tweede jaar van de rockacademie, samen met een viertal medestudenten de band Leaf opricht.

Leaf is een instant succes en zij scoren in 2007 een grote hit met “Wonderwoman”. Ook hun album “Life’s a Beach” gooit enorm hoge ogen. De successen stapelen zich op en Leaf is op bijna elke Nederlandse podia te vinden (meest geboekte band in het festivalseizoen 2008) en de fans zien halsreikend uit naar het tweede album. Deze zal er echter nooit komen omdat de samenwerking begin 2009 klapt en de bandleden ieder hun eigen muzikale weg vervolgen.

From the ashes of Leaf staat ANNY op, Annemarie’s alterego en het begin van haar solocarrière. ANNY schrijft haar eigen songs en het verhalen vertellen, zoals een echte preachersdaughter betaamd, is goed terug te horen in haar nummers. ANNY tekent in juni 2009 een platencontract bij 8ballmusic en brengt haar eerste solosingle uit: “No Regrets”. Hoewel het nummer met grote regelmaat op TMF gedraaid wordt, is aan het beoogde succes niet voldaan en ontstaat er discussie over wie ANNY eigenlijk is of moet zijn. Duidelijk wordt dat Anny niet past bij 8ballmusic en de samenwerking wordt begin 2010 gestopt.

Annemarie laat het er niet bij zitten en al deze tegenslagen maken de rebel in haar los en zorgen voor extra energie om door te gaan. Overtuigt dat ANNY een podium verdient zoekt zij een andere weg naar succes. Inmiddels heeft ze de eerste belangrijke stap gezet naar haar eigen album; de demo. Op dit moment is ze druk bezig de volgende stap te zetten; van demo naar gepubliceerd album. Het is wellicht niet de makkelijkste maar wel de juiste weg voor ANNY! Het kenmerkt het eigenwijze, non compromis sluitende, breed creative en oprechte persoon die ANNY is. Voor sommige een bedreiging maar voor de meesten een mooie belofte; van ANNY zijn we voorlopig nog niet af!

Anny’s solo album wordt verwacht in de loop van 2011.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button