Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anniko van Santen boeken

Anniko van Santen boeken

Anniko van Santen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anniko van Santen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anniko van Santen (Zwolle, 19 april 1971) presenteert bij de AVRO onder meer Anniko’s Wilde Wereldreizen, Alle Dieren Tellen Mee en Dierenpark.

Anniko groeide grotendeels op

in Noord-Limburg, in Roermond om precies te zijn. Hier volgde zij een gymnasiumopleiding en werkte ze in haar vrije tijd bij de lokale omroep. Met een schooldiploma op zak vertrok Anniko naar Amsterdam om psychologie te gaan studeren. Maar de televisie lonkte; voor de Roermondse tv had Anniko een keer een reportage gemaakt over Bart de Graaff en B.O.O.S., de voorloper van BNN. Tijdens het draaien had zij in Hilversum een bandje van zichzelf achtergelaten. In 1989 was het raak toen de bazen van de nieuwe, commerciële zender Véronique dit bandje onder ogen kregen. Zij zochten omroepsters en Anniko werd aangenomen. De meeste bekendheid genoot Anniko met haar RTL 4-programma Cartoon Express. Na haar ruime ervaring bij diverse commerciele programma’s maakte Anniko in 2000 de stap naar de Publieke Omroep. Bij de TROS presenteerde zij onder andere de wildlife-jeugdserie Ranger Report. Sinds de zomer van 2002 presenteert Anniko voor de AVRO, waar zij zich volledig heeft gestort op dierenprogramma’s.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button