Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Annic ten Duis boeken

Annic ten Duis boeken

Annic ten Duis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Annic ten Duis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Annic ten Duis is al bijna 20 jaar ondernemer en sinds 2012 is ze adviseur & coach voor andere ondernemers. Daarnaast geeft ze als spreker lezingen door het hele land bij events, congressen, bedrijven, scholen en andere organisaties. Ze heeft een boek over ondernemen uitgebracht en deelt haar business tips en vlogs op haar YouTube kanaal.

Geboren als oudste in een gezin van vijf kinderen, met een succesvolle ondernemende vader en een enorm creatieve moeder, heeft Annic van beide veel meekregen. Voor haar is het creatieve en ondernemende de perfecte combinatie en is ze net zoals haar broers en zus op jonge leeftijd begonnen als ondernemer.

In de afgelopen jaren heeft Annic verschillende bedrijven gehad, zoals een styling bureau waarmee ze met haar team de styling verzorgde voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor TV-programma’s als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’ en daarnaast voor heel veel TV-commercials.

In 2009 richtte Annic de mode nieuwssite I Love Fashion News op, die al snel uitgroeide tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Met een kantoor in het World Fashion Center bracht de redactie elke dag het laatste mode nieuws. Daarnaast organiseerde Annic ook grote offline fashion events, publiceerde ze meerdere keren per jaar een magazine en runde ze een webshop met honderden bestellingen per maand.

In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op, waarbij ze ondernemers adviseert en coacht met persoonlijke adviesdagen en coachingstrajecten. Vervolgens begon ze in 2015 haar eigen YouTube kanaal, die inmiddels een bereik heeft van 60.000 views per vlog.

Maar Annic is ook spreker op evenementen. Ze organiseert 2 keer per jaar Masterclasses over ondernemen en daarnaast geeft ze als spreker lezingen door het hele land bij events, congressen, bedrijven, scholen en andere organisaties.

Eind 2014 bracht Annic haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ uit. Hierin deelt ze tips over ondernemen en haar ervaringen over het opzetten van haar succesvolle bedrijf en website I Love Fashion News. In haar boek inspireert ze niet alleen ondernemers, maar ook ambitieuze werknemers om hun doelen te bereiken en meer uit hun bedrijf, carrière en zichzelf te halen.

Annic ten Duis boeken
Annic ten Duis boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button