Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Annette Barlo boeken

Annette Barlo boeken

Annette Barlo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Annette Barlo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Annette Barlo is een bekend actrice en presentatrice. Annette maakt al op veertienjarige leeftijd haar televisiedebuut in het KRO-programma Platzak. Haar grootste faam verwerft ze met de rol van Anna in Oppassen!!, de razend populaire VARA-serie waar zij in totaal maar liefst 10 jaar lang in speelt. Talloze mensen kennen haar nog altijd van deze rol in de langstlopende komedieserie op de Nederlandse televisie.

Ook tijdens en na het grote succes van Oppassen!! ontwikkelt ze zich door. In 1994 start ze als presentatrice van diverse tv programma’s, semi-live shows, actualiteiten en uiteraard diverse andere acteerwerkzaamheden. Zoals een grote rol in de komedieserie Hij en Julia en Goede Tijden Slechte Tijden.

Nog altijd vindt Annette Barlo zowel acteren als presenteren te leuk om uit te sluiten en verricht ze uiteenlopende werkzaamheden in beide vakgebieden. Annette heeft nooit de voorkeur gegeven aan één van de twee disciplines, en vind kiezen hierin erg Hollands, en onzin. “Waarom kiezen? Ik doe graag dingen die ik leuk vind, en wil daarbij niets uitsluiten!”

Annette Barlo is te zien bij de late night soap van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce op Net 5 “de SPA”. Ze vertolkt de hoofdrol Tess, een eigenaresse van een exclusief Wellness complex.

Naast acteren is Annette mede-eigenaresse van La Boustique, een rondrijdende kleding- en lifestylewinkel waar ook een webshop van geopend zal worden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button