Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Annechien Steenhuizen boeken

Annechien Steenhuizen boeken

Annechien Steenhuizen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Annechien Steenhuizen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Annechien Steenhuizen studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht en kwam na haar opleiding terecht bij RTL Nieuws. Ze werkte ruim drie jaar op de redactie van 5 in het Land en RTL Nieuwsmagazine, de voorloper van Editie NL.

In juni 2002 begon ze bij Radio M Utrecht als verslaggeefster. Niet lang daarna ging Annechien Steenhuizen ook televisiewerkzaamheden doen. Zo presenteerde ze een paar keer per maand het programma Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van Regio TV Utrecht. In april 2005 presenteerde ze het nieuwsmagazine U Vandaag samen met Conny Kraaijeveld, Hilde Kuiper en later ook met Evelien de Bruijn. Ze bleef hiernaast live-radioverslaggeving doen en was de vaste invalpresentator van het radioprogramma Aan Tafel.

Vanaf 2008 werkte Annechien Steenhuizen een jaar lang mee aan het VARA-programma De Wereld Draait Door als een van de Jakhalzen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button