Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anne de Baetzelier boeken

Anne de Baetzelier boeken

Anne de Baetzelier boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anne de Baetzelier of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anne de Baetzelier zette in 1988 haar eerste stappen als presentatrice in het tv-programma Bingo op de VRT. In 1989 werd ze gekroond tot Miss België. In hetzelfde jaar biedt VTM haar een contract aan als omroepster. Ze nam het aan en was de daaropvolgende 18 jaar te zien als één van de vaste omroepsters op VTM.

Anne de Baetzelier boeken voor een evenement

Anne de Baetzelier is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Anne de Baetzelier

Maar het blijft niet bij omroepen alleen: ze presenteert verschillende shows, zoals Rap Klap, Dames en Heren, Het 3-stedenspel en De 1-2-3-show. Het meest bekend wordt ze als presentatrice, naast Willy Sommers, van Tien Om Te Zien. Ze volgt in 1996 Bea Van der Maat op. Anne was ook te horen als presentatrice op Radio Mango. Dit radiostation bestaat nu enkel nog als regionale zender.

Als in 2002 Ilse De Meulemeester op zwangerschapsverlof gaat, wordt Anne co-presentatrice van Lekker Thuis, een programma met tv-kok Piet Huysentruyt. Ook in 2002 wordt Anne presentatrice van het showbizzprogramma Exclusief. Dit loopt echter niet zo lang, omdat het de concurrentie met De Rode Loper op TV1 niet aankan.

In 2005 wordt Willy Sommers ontslagen als presentator van van Tien Om Te Zien. Anne wordt de enige presentator van het programma. Wel doet Elke Vanelderen backstage interviews met de optredende artiesten.

Anne de Baetzelier presenteert in 2006 en 2007 het Schlagerfestival. Halverwege 2006 begint ze ook met het maken van reportages voor het VTM-showbizzprogramma Splash!.

Begin 2007 is Anne te zien in het VTM-programma Celebrity Shock. Daarin neemt ze samen met acteur Axel Daeseleire deel aan een Ayahuasca-ritueel. In oktober van datzelfde jaar wordt besloten om haar contract bij VTM niet langer te vernieuwen. Hierdoor stopt ze na 18 jaar met omroepen op VTM.

In 2008 wordt Anne de nieuwe presentatrice van het programma 1000 Seconden, te zien op Vitaya. Ze gaat ook presenteren op de nieuwe landelijke commerciële radiozender Radio Nostalgie. Wel zal ze deze zomer te zien als presentatrice van Tien Om Te Zien. In de zomer is Anne als eerste Bekende Vlaming op twee Vlaamse zenders tegelijk te zien. Ze presenteert het 20-jarig jubileum van het programma Tien om te zien.

Anne de Baetzelier stapt in 2009 over naar de politiek. Bij de Vlaamse verkiezingen komt ze op voor Lijst Dedecker in de provincie Vlaams-Brabant. Ze behaalde 8103 voorkeurstemmen, het hoogste aantal in haar kieskring. Desondanks raakte ze niet verkozen. Met deze score stond ze in de top 20 van de kandidaten met de meeste stemmen in Vlaams-Brabant (alle partijen). Ook stond Anne op de LDD-lijst voor het Europees Parlement. Hierin haalde ze 19.753 voorkeurstemmen, de tweede beste score na Jean-Marie Dedecker voor de hele partij LDD.

Anne de Baetzelier boeken
Anne de Baetzelier boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button