Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » AnnaGrace boeken

AnnaGrace boeken

AnnaGrace boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor AnnaGrace of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

AnnaGrace is een Belgisch danceproject, bestaande uit Annemie Coenen, David Vervoort, Peter Luts en producers Christophe Chantzis en Erik Vanspauwen. Tot 2008 ging AnnaGrace door het leven als Ian Van Dahl.

De eerste single van Ian Van Dahl, Castles In The sky, werd al opgenomen in 1998, maar werd nooit echt een hit in België. In 2001 werd datzelfde nummer een grote hit in verschillende landen over de hele wereld. In het Verenigd Koninkrijk werd zelfs de derde plaats bereikt. Ook de opvolgers Will I en Reason bereikten de top-10 van de UK Singles Chart.

In 2002 kwam het debuutalbum Ace op de markt, wat na enkele weken al een goude plaat opleverde in het Verenigd Koninkrijk. Nadien werden de singles Try, I Can’t Let You Go, Believe, Where Are You Now en Inspiration gelanceerd over meerdere Europese landen. In België, Spanje, Finland en Brazilië bereikten de hits Movin’ On en Just A Girl nog de hitlijsten in respectievelijk 2005 en 2006.

In 2008 werd bekend dat Ian Van Dahl verder door het leven gaat als AnnaGrace. Een eerste single You Make Me Feel verscheen in juni 2008. In mei 2009 verscheen de 2de single Let The Feelings Go. Het nummer haalde in Vlaanderen de 5de plaats in de Ultratop 50, in Nederland stond het op nummer 7 in de Single Top 40. Bovendien kwam de single op nummer 1 in de Billboard Hot Dance Airplay Chart in de VS. De 3de single van AnnaGrace was Love Keeps Calling en haalde wederom de hitlijsten in Vlaanderen en Nederland. Het werd ook de 3de single die op nummer 1 in de Billboard Hot Dance Airplay Chart terechtkwam. Ten slotte kwam het nummer ook nog op nummer 26 in de Poolse chart.

Het debuutalbum van AnnaGrace is compleet en ze hebben bekend gemaakt dat het zal worden uitgebracht in mei na een 4de single. De 4e single wordt “Celebration” en komt uit op 10 mei in België.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button