Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anna Speller boeken

Anna Speller boeken

Anna Speller boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anna Speller of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anna Speller is geboren op 28 februari 1984 te Amsterdam. Na haar HAVO en Jeugdtheater Circel in Sittard en Jeugdtheater Partout in Maastricht deed ze mee aan het programma Starmaker, waardoor zij in jongeren popgroep K-otic kwam. Na 9 hit-singles, de ‘TMF Award’ en de ‘Top of the Pops Award’, ging de groep in 2003 uit elkaar.

Anna nam lessen bij De Trap in Amsterdam, daarnaast heeft ze nog aan enkele workshops meegedaan, waaronder Vooropleiding voor De Trap met Coney Manen en Marjolein Macrander, Camera Zomerschool van Marjolein Macrander, Joep Sertons, Joop Brussee en Marianne Vloetgraven, een Selectiecursus van Frank Sanders en De Jaargang van Kemna.

In 2004 speelde Anna de rol van Merel Westhof in de serie Het Glazen Huis. In 2006 was ze te zien in de speelfilm Het Woeden der Gehele Wereld waar ze de rol had van Joanna Oberstein.

Verder was Anna te zien als Jacqueline Brunel in Onderweg Naar Morgen en in drie seizoenen van de BNN serie Feuten. In het najaar van 2013 is ze te zien de film Feuten Het Feestje.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button