Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anna Drijver boeken

Anna Drijver boeken

Anna Drijver boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anna Drijver of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anna Drijver boeken voor een evenement

Anna Drijver is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Anna Drijver

Anna Drijver is bekend als actrice, model, schrijfster en zangeres. Ze studeerde aan de Amsterdamse Toneel en Kleinkunst Academie. Anna speelde in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ en had een hoofdrol in de BNN-televisieserie ‘Bitches’.

In 2008 had Anna Drijver een hoofdrol in de film ‘Bride Flight’ en ontving daarvoor zeer lovende kritieken. Ook vertolkte ze de rol van Aphrodite (godin van de liefde) in de Nederlandse versie van het computerspel ‘God of War III’.

Sinds 2009 speelt Anna Drijver in de televisieserie ‘De Co-assistent’. In de film ‘Komt een vrouw bij de dokter’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kluun, speelde ze de rol van Roos. Ook speelde ze in datzelfde jaar de rol van Sita in de telefilm ‘Stella’s oorlog’.

In 2010 was Anna Drijver te zien in de rol van Kirsten in de mini-televisieserie ‘Bellicher; de Macht van meneer Miller’. Sinds dat jaar heeft ze ook een rol in ‘De vloer op’ van de Humanistische Omroep. Op het witte doek speelde ze in de Nederlandse remake van de Vlaamse film ‘Loft’ de rol van Ann Marai.

Theatervoorstellingen

In het theater speelde Anna Drijver onder meer in de voorstellingen ‘Buitengewoon binnen’, ‘Uitgedokterd’, ’90 minuten’ en ‘Niet zo bedoeld’. In 2012 speelde ze in het toneelstuk ‘Rain Man’ (gebaseerd op de gelijknamige film) de rol van Susan.

Zingen en schrijven

Samen met Diggy Dex bracht Anna Drijver in 2010 het nummer ‘Wat doe je dapper’ uit. Ook schreef ze haar eerste roman, getiteld ‘Je blijft’. Met Hanna Bervoets schrijft ze voor het tijdschrift Viva de column Anna en Hanna, waarin ze samen actualiteiten bespreken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button