Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anky van Grunsven boeken

Anky van Grunsven boeken

Anky van Grunsven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anky van Grunsven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anky van Grunsven is Nederlands meest succesvolle en bekendste dressuurrijdster aller tijden. Al vanaf begin jaren ’90 domineert zij in het nationale en internationale circuit. Zo werd zij in 1990 voor het eerst Nederlands Kampioene. Kort daarna pakte Anky van Grunsven haar eerste wereldtitel.

Vanaf begin jaren ’90 tot en met de Olympische Spelen in 2000 reed Anky van Grunsven met het paard Bonfire. Samen waren zij een hechte combinatie. Zo behaalden diverse Wereldtitels en een Olympisch gouden medaille in Sydney. Na het afscheid van Bonfire was Salinero zijn opvolger. Bij de dressuur is de band tussen het paard en zijn bereidster erg belangrijk. Normaal gesproken een proces dat enige tijd vergt. Anky van Grunsven was daarentegen al snel met Salinero succesvol. Na een gouden medaille tijdens de spelen van 2000 met Bonfire wist Anky van Grunsven het onmogelijk geachte te presteren. Prolongatie van de Olympische titel met een ander paard. Na de successen van Sydney en Athene laadde Anky zich nog één keer op. Met grote overmacht wist de Nederlandse Amazone haar derde gouden medaille te winnen. Wederom met het paard Salinero.

Anky van Grunsven is in Nederland ongekend populair. De sympathieke Brabantse is voor velen een voorbeeld. Naast haar sportieve carrière blijkt Anky van Grunsven ook succes te hebben in het bedrijfsleven. Haar eigen kledinglijn is inmiddels in meer dan 20 landen te verkrijgen. Tegenwoordig traint ze regelmatig met paarden om ze klaar te stomen voor de voor de Grand Prix en geeft ze les aan haar leerlingen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button