Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anita Witzier boeken

Anita Witzier boeken

Anita Witzier boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anita Witzier of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Naast haar televisiewerkzaamheden is Anita Witzier een veelgevraagde dagvoorzitter en presentatrice voor uiteenlopende (bedrijfs-) evenementen.

Anita Witzier boeken voor een evenement

Anita Witzier is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Anita.

Wie is Anita Witzier

Anita Witzier groeide als enig kind op in Groot Ammers, een klein dorp in de Alblasserwaard. Tijdens haar studie aan de universiteit werkt ze een seizoen mee aan het programma van Tineke bij Veronica. Later presenteerde ze TV-programma’s zoals ‘Veronica Reisgids’, ‘Lucky Lotto Live’ en ‘Veronica Goes…’

In 1996 maakte Anita Witzier de overstap naar de KRO. Ze presenteerde eerst ‘De Aso-show’ en daarna o.a. ‘Tien voor Taal’, ‘Hints’, ‘Niet Geschikt voor Uitzending’, ‘De Nationale opvoedtest’, ‘Blootgewoon’. Al vanaf 1997 presenteert ze het populaire en ontroerende programma ‘Memories’.

Sinds 2005 reist Anita voor ‘Memories Tour D’amour’ elke zomer met haar gasten in de Memories VIP-bus door Europa, op zoek naar nooit vergeten vakantieliefdes.

Zilveren Televizier Ster

In 2007 won Anita Witzier de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar. Verder is ze ambassadeur van zowel Hulphond NL als het Nationaal Reuma Fonds. Voor haar werk voor het Reuma Fonds is ze in 2011 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau, in aanwezigheid van Koningin Beatrix, beschermvrouwe van het fonds. Ook heeft ze een column in het weekblad Margriet.

Anita Witzier boeken
Anita Witzier boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button