Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Anita Heilker boeken

Anita Heilker boeken

Anita Heilker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Anita Heilker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Anita Heilker schittert tot ver in de jaren tachtig als een van de zangeressen van Nederlands meest succesvolle meidengroep de Dolly Dots. In 1985 krijgt zij een dochter en verlaat ze de groep om zich te concentreren op het moederschap.

In 1986 maakt Anita een aantal solo singles, waaronder ‘You’ve got me keyed up’ en ‘Into the night’. Ook brengt ze het album ‘Girl in black’ uit. Haar laatste solosingle ‘Don’t treat me like this’ (1987) valt op in de VS en verschijnt zelfs op de soundtrack van de Amerikaanse comedyfilm Disorderlies. Sinds halverwege de jaren tachtig is Anita Heilker de stem van Donald Duck in Nederlandse Disney-films.

In 1990 ontplooit Anita haar acteertalent door een vaste rol in de comedyserie Die 2 van Henk Spaan en Harry Vermeegen te vertolken.

De jaren die volgen wijdt ze zich volledig aan haar tweede grote passie: het fokken van Arabische volbloedpaarden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Anita besluit terug te keren waar ze thuis hoort: op het podium.

Samen met de Dolly Dots trad ze in 2007 op bij De vrienden van Amstel LIVE. De reactie hierop was zo overweldigend dat er drie uitverkochte reünieconcerten in Ahoy in Rotterdam volgen en een dvd die de gouden status bereikt op het moment van uitgave. In 2008 keerden de Dolly Dots nog een keer terug met de Goodbye For Now-tour. In 2014 deed ze samen met andere bekende namen een theater tour door Nederland.

Anita verzorgt optredens in binnen- en buitenland en werkt aan haar nieuwe album die alle verwachtingen belooft te overtreffen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button