Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Angesz boeken

Angesz boeken

Angesz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Angesz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Nederlandse zanger Angesz is ontdekt op het Spaanse eiland Mallorca. Vanaf zijn achttiende trad Angelo op in Spanje en op zekere dag zong hij op een terrasje het lied “Hero” van Enrique Iglesias. Een medewerkster van het hotel was enthousiast en bracht hem in contact met een vriend van haar uit de muziekindustrie. Enkele weken later had hij al een contract, werd de single “Bonita” opgenomen en werd er een videoclip van gemaakt in Frankrijk, Spanje en België. Ook de daaropvolgende singles “Nada Cambiare” en “Tequilla Boom Boom” waren een groot succes, vooral in de zuidelijke landen.

Angesz heeft geen Spaans bloed, al doet zijn naam dit wel vermoeden, zijn moeder is half-Pools en zijn vader Nederlands. Op zijn 10e wist hij al dat hij zanger wilde worden. In zijn vrije tijd luisterde hij eigenlijk alleen maar naar muziek van Spaanstalige artiesten, onder wie Julio en Enrique Iglesias, Ricky Martin en Marc Anthony. Op het podium zingt Angesz ook liedjes van hen, maar dan uiteraard in zijn eigen stijl.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button