Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Angela Schijf boeken

Angela Schijf boeken

Angela Schijf boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Angela Schijf of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Angela Schijf speelde hoofdrollen in films als ‘Ik ook van jou’, ‘De Eetclub’ en ‘Van god los’. In 2003 won ze voor haar rol in die laatste film in Italië de prijs voor Beste Europese Actrice.

Angela Schijf boeken voor een evenement

Angela Schijf is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Angela Schijf

In het theater brak Angela door met de musical ’42nd Street’ (musical award Beste Vrouwelijke Nieuwkomer). Daarna volgden verscheidene toneelproducties waaronder ‘Ayckbourns momenten van geluk’ en ‘Glazen speelgoed’ van Tennessee Williams.

Flikken Maastricht

Angela Schijf was te zien in de door het publiek bekroonde televisieserie ‘Meiden van De Wit’ en ‘Lieve lust’, en vertolkt sinds 2007 de hoofdrol van rechercheur Eva van Dongen in de razend populaire politieserie ‘Flikken Maastricht’, die regelmatig rond de 2 miljoen kijkers trekt.

In 2011 trok Angela volle zalen met haar hoofdrol in de relatiethriller ‘Blind vertrouwen’ van Charles den Tex. Het jaar daarop was ze behalve in het reguliere seizoen van ‘Flikken Maastricht’ ook te zien in de zeer goed bekeken telefilm ‘Flikken Maastricht: de overloper’.

In 2013 was Angela Schijf te zien zijn als hoofdrolspeelster van de door Diederik van Rooijen geregisseerde thriller ‘Daglicht’, die is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Marion Pauw.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button