Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Angela Schijf boeken

Angela Schijf boeken

Angela Schijf boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Angela Schijf of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Angela Schijf speelde hoofdrollen in films als IK OOK VAN JOU, DE EETCLUB en VAN GOD LOS. In 2003 won ze voor haar rol in die laatste film in Italië de prijs voor Beste Europese Actrice.

In het theater brak ze door met de musical 42ND STREET (Musical Award Beste Vrouwelijke Nieuwkomer). Daarna volgden verscheidene toneelproducties waaronder Ayckbourns MOMENTEN VAN GELUK en GLAZEN SPEELGOED van Tennessee Williams.

Ze was te zien in de door het publiek bekroonde televisieserie MEIDEN VAN DE WIT en LIEVE LUST en vertolkt sinds 2007 de hoofdrol van rechercheur Eva van Dongen in de razend populaire politieserie FLIKKEN MAASTRICHT, die regelmatig rond de 2 miljoen kijkers trekt.

In 2011 trok Angela volle zalen met haar hoofdrol in de relatiethriller BLIND VERTROUWEN (van Rick Engelkes Producties) van Charles den Tex. Het jaar daarop was ze behalve in het reguliere seizoen van FLIKKEN MAASTRICHT ook te zien in de zeer goed bekeken Telefilm FLIKKEN MAASTRICHT: DE OVERLOPER.

In 2013 was Angela Schijf te zien zijn als hoofdrolspeelster van de door Diederik van Rooijen geregisseerde thriller DAGLICHT, die is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Marion Pauw.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button