Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Angela Malestein boeken

Angela Malestein boeken

Angela Malestein boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Angela Malestein of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Angela Malestein is geboren in Spakenburg. Nadat ze in Nederland bij VOC Amsterdam en SV Dalfsen speelde vertrok ze naar Duitsland om te handballen. Echter wordt Angela nog steeds ‘De tovenaar van Spakenburg’ genoemd vanwege haar verfijnde draaiballen.

Angela Malestein boeken voor een evenement

Angela Malestein is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Angela Malestein inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Angela Malestein

Wereldkampioen handbal

In Duitsland werd Angela Malestein 2 keer nationaal kampioen. Angela speelt al sinds 2009 voor het Nederlandse Handbalteam. Ze deed voor Nederland mee aan meerdere Europese- en Wereldkampioenschappen en won met Nederland zowel een zilveren als bronzen medaille op de EK’s. Ook wist Angela met het damesteam zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro van 2016, daar verloren ze helaas de bronzen finale.

Wereldkampioenschap handbal

Tot op heden is er één echt hoogtepunt in de handbalcarrière van Angela Malestein: het wereldkampioenschap in 2019. Nadat Angela al eens zilver en brons won op de wereldkampioenschappen met Nederland, wisten de dames in 2019 voor het eerst wereldkampioen te worden.

Angela Malestein – WK Handbal vrouwen 2019 in Japan.

Angela Malestein boeken
Angela Malestein boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button