Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Andy Dellenoy boeken

Andy Dellenoy boeken

Andy Dellenoy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Andy Dellenoy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Als telg uit een muzikaal gezin maakte Andy als 3 jarig jongetje voor het eerst contact met diverse muziekinstrumenten. Eerst op een elektrische orgel, later op de gitaar en accordeon van zijn moeder. Het meezingen beleefde hij als iets natuurlijks. Wat aanvankelijk begon als gelegenheidsspeler groeide uit tot veelgevraagd all-round en country zanger!

In zijn muziek zijn veel invloeden van Willie Nelson hoorbaar. Na zijn succesvolle periode met Trio ‘Romantic Flash’ begon zijn doorbraak in 1991 als leadzanger bij de Toendra’s! Andy Dellenoy wil zich nu geheel richten als professionele soloartiest. Inmiddels heeft Andy zijn Solo Album ‘Dreams’ uitgebracht, met prachtige country covers gecombineerd met eigentijds nieuw repertoire. Voor dit CD project zijn diverse nummers van de tekstschrijvers Jack de Nijs, (beter bekend als Jack Jersey) en Ferry Ripson uitgekozen. Maar ook Andy is voor deze productie zelf in de pen gekropen. Niet alleen country- fans, maar ook liefhebbers van gevoelige ballades komen met ‘Dreams’ ruim aan hun trekken.

Niet alleen als zanger maar tevens als entertainer met zijn eigen ‘One-Man-Band’ is Andy een veelgevraagd artiest. Met de nadruk op kwaliteit èn entertainment zet hij al jaren menig feest op z’n kop. Alles live gespeeld en gezongen, géén MIDI!

Zijn repertoire bestaat uit vele Nederlandstalige- en Engelstalige hits, waarmee hij jong en oud niet meer van de dansvloer afkrijgt. Van een uitbundig (meezing-) feest tot een bescheiden dansavond. Alles is mogelijk.

Uiteraard kan Andy in overleg worden ingezet om op diverse themafeesten (met aangepast repertoire) uw gasten aangenaam te verrassen. De zaal wordt helemaal gek als u Andy inzet als feestzanger. Hele feesttenten gaan plat tijdens een half uur non-stop Apres-Ski geweld. Eventueel uitbreidbaar naar 2 keer een non-stop half uur optreden. Put your hands up in the air!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button