Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Andre Wetzel boeken

Andre Wetzel boeken

Andre Wetzel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Andre Wetzel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

André Wetzel speelde onder andere voor Haarlem, FC Amsterdam, FC Den Haag en Telstar. André begon zijn trainersloopbaan bij een amateurclub en werkte als assistent bij FC Den Haag en FC Den Bosch. Na een tussenstop bij ASWH werd hij bondscoach van Oranje onder de 19 en assistent bij Jong Oranje.

Via de Verenigde Arabische Emiraten, KV Mechelen en Westlandia tekende André in 2006 voor VVV-Venlo. Onder zijn leiding kende VVV hoogte en dieptepunten. Ook was hij technisch directeur bij ADO Den Haag. Momenteel vervult hij deze rol bij Al Jazira Club uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Op een rustige droog komische (Haagse humor) wijze praat hij over zijn ervaringen als voetballer en trainer. Hij blijft altijd zichzelf, is recht door zee, wordt zeer gerespecteerd bij spelers/bestuursleden en heeft rechtvaardigheid hoog in zijn vaandel staan.

Een presentatie van André Wetzel heeft een boodschap waar iedereen zijn voordeel mee kan doen en het is absoluut een garantie voor een boeiende bijeenkomst.

U kunt André Wetzel boeken als:

• Spreker

• Panellid

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button